busy!

Vi är så sjukt upptagna, ser knappt varandra. Hinner inte blogga, inte äta inte sova hehe. Nä riktigt så illa är det inte.
Det är vår här i London, igår åt vi ute på terassen för första gången! mys!!

Nu ska jag springa och köpa en kaffe sen dra till jobbet. Ikväll kommer Vicky på filmkväll medan Herbing barnvaktar.

Hade!

Bman x

hej mina sma grisar!!

Jag sitter barnvakt ikvall, vilket ar mycket skont maste jag erkanna. Mamman slutade lite tidigare o morforaldrarna ar har sa jag blev bjuden pa god mat och vin. Dom har tant brasan at mig sa att jag ska halla mig varm..
Den har veckan har varit seg alltsa... Sa himla skont att det ar fredag imorgon!
Pa lordag drar vi till the squires pa fest! ska bli himla trevligt att umgas med dom, va ett tag sen nu igen.
Men maste ju faktiskt dra lite kort om forra helgen. Jag o Herbing var ute pa olika hall. Jag i Camden (vilket var mkt trakigt faktiskt) och Herbing pa varsta posh klubben dar det kostar £18 per drink!!! Anyway, Herbing vrickar sin fot rejalt. Sa pa sondag morgon vaknar vi upp och herbing ska ga o kissa eller nat sant. Hon kan inte ens satta ner foten pa golvet... Vi tar ett snabbt beslut att aka till akuten. Men eftersom det inte ar akut akut sa bestaller vi en taxi. Sagt och gjort. Vi borjar ta oss ner for trappen vilket tar i normala fall 2 sek men tog nu kanske 5 min. Val ute ser vi att det ar en ambulans och brandbilar osv utanfor. Vi fattar ingenting, men det visar sig att restaurangen (som har skitgoda burgare) har brunnit i koket och att en katt dog. denna restaurang ligger i huset bredvid oss!! Helt sjukt att vi inte hort nagra sirener, kant nan rokdoft eller nanting sant!
Anyway, taxin ringer och sager att han inte kan ta sig nanstans for vagen ar ju helt avsparrad. Han fragar om vi kan ga till nummer 82, vi bor pa 138. Och det ar ju sa ironiskt for vi kan ju verkligen inte ga nanstans med Herbings fot haha. Sa taxin far ta varsta omvagen sa han pa nat vis kom upp pa gatan bredvid oss. Sen hade vi en vansinnesfard till akuten, han kunde inte kora bra alltsa! Holl pa att krocka flera ganger.
Val framme tog det ungefar 3 timmar fran det att vi kom in tills det att vi lamnade. Inte sa farligt anda och jag hade ju anda inget annat vettigt planerat denna sondag.. Ingenting var brutet i den stackars foten men det var 3e graden stukat. Icke bra!! Trevlig doktor var det ocksa, forsokte fa herban att bjuda ut honom men hon va inte sa pigg pa det ;)
Taxi tillbaka hem igen och vi hamnar i en ko. Da star det en konstig man vid trottoarkanten och han kliver ut i vagen, da kommer en cyklist och krashar in i honom...???!!! Den konstiga mannen kliver upp och gar sin vag medan cyklisten ligger dar med sin cykel PA sig hahaha. Alltsa javligt festligt sa har i efterhand. Massa folk var det runtomkring ocksa men ingen hjalpte haha. Han va ju fine, inga skador bara pa cykeln.
ja det var varan helg det..
Mamma mailade mig idag o hon har nu skickat ett paket med snus! Tack for det :) Hoppas jag far det mycket mycket snart. kanske till o med imorn.
Nu ska jag dricka resten av mitt vin och kolla pa en film.
Hade!
x Bman

spring, where are u?

Vi hade några riktigt sköna dagar när mina vänner kom över från sverige.
På fredagen splittade vi lite på oss. Lollo hade ju aldrig varit här så det blev turistande för vår del medan Ida o Åsa drog iväg o shoppade. Men vilken skön turist hon va Lollo alltså, för helt ärligt, inte för att låta negativ men det är jäkligt tråkigt att åka runt o kolla big ben, london eye, slottet osv för nu har man gjort det några gånger, det är lite som att ni skulle turista i Hudik/Landskrona..
Men med Lollo va det assoft. Tog tuben till westminster där big ben är, hoppade ur tåget, galopperade upp till biggan, tog en bild, sprang ut på bron och tog bild på london eye, sen ner till tåget igen mot notting hill, ut ur tuben, springa ner till the travel book shop, ta kort osv. Denna tidspress kan också bero på att vi bara hade en dag i London. För på lördagen drog vi nämligen upp till Warrington och Palt n Dave. Men först avslutades fredagen på tgi friday och sedan utgång i piccadilly!
anyway, lördag palt o dave! shit va lyckat det blev! Dave visste inte att någon av oss skulle komma så vi gjorde värsta surprise grejen. Placerade alla svenskar i varsitt rum, så först såg han mig, för det var mest troligt att jag skulle vara där eftersom vi bor i samma land. Sen lollo och medan han kramade lollo kom Åsa helt plötsligt in i rummet.
SUCCÉ!! Då trodde han ju självklart att allt skulle vara över. Tills vi säger att vi gärna vill ha en titt runt huset. Och när vi kommer till hans rum, vem ligger inte då på sängen, jo IDA! haha så fantastiskt!!
Sen var partyt i full gång, vi åkte alltså dit för att Dave fyllde år. Temat på festen var att man skulle klä ut sig från ett annat land. Jag valde fransman. hahaha kunde inte ens kolla på mig själv i spegeln. Så sjukt!
Vi dansade och dansade, vi höll nog på sa i jaa... många timmar, tills 4 på morgonen. Vill då även tillägga att Ida o Lollo skulle flyga hem kl 7 på morgonen så mycket sömn blev det ju inte.

Sen var det så sjukt tråkigt att lämna, så himla trist att säga hejdå när man haft så fantastiskt kul med sina bff's! Speciellt när man inte vet när man ses igen.

And now everything is back to normal. Vi jobbar, äter, kollar tv, sover. Och jag, bergs, har så smått börja springa lite! ja jo det är sant! Men vi lever ändå ett väldigt gött liv här. Bara dags för våren att komma nu va!!

RSS 2.0