spring, where are u?

Vi hade några riktigt sköna dagar när mina vänner kom över från sverige.
På fredagen splittade vi lite på oss. Lollo hade ju aldrig varit här så det blev turistande för vår del medan Ida o Åsa drog iväg o shoppade. Men vilken skön turist hon va Lollo alltså, för helt ärligt, inte för att låta negativ men det är jäkligt tråkigt att åka runt o kolla big ben, london eye, slottet osv för nu har man gjort det några gånger, det är lite som att ni skulle turista i Hudik/Landskrona..
Men med Lollo va det assoft. Tog tuben till westminster där big ben är, hoppade ur tåget, galopperade upp till biggan, tog en bild, sprang ut på bron och tog bild på london eye, sen ner till tåget igen mot notting hill, ut ur tuben, springa ner till the travel book shop, ta kort osv. Denna tidspress kan också bero på att vi bara hade en dag i London. För på lördagen drog vi nämligen upp till Warrington och Palt n Dave. Men först avslutades fredagen på tgi friday och sedan utgång i piccadilly!
anyway, lördag palt o dave! shit va lyckat det blev! Dave visste inte att någon av oss skulle komma så vi gjorde värsta surprise grejen. Placerade alla svenskar i varsitt rum, så först såg han mig, för det var mest troligt att jag skulle vara där eftersom vi bor i samma land. Sen lollo och medan han kramade lollo kom Åsa helt plötsligt in i rummet.
SUCCÉ!! Då trodde han ju självklart att allt skulle vara över. Tills vi säger att vi gärna vill ha en titt runt huset. Och när vi kommer till hans rum, vem ligger inte då på sängen, jo IDA! haha så fantastiskt!!
Sen var partyt i full gång, vi åkte alltså dit för att Dave fyllde år. Temat på festen var att man skulle klä ut sig från ett annat land. Jag valde fransman. hahaha kunde inte ens kolla på mig själv i spegeln. Så sjukt!
Vi dansade och dansade, vi höll nog på sa i jaa... många timmar, tills 4 på morgonen. Vill då även tillägga att Ida o Lollo skulle flyga hem kl 7 på morgonen så mycket sömn blev det ju inte.

Sen var det så sjukt tråkigt att lämna, så himla trist att säga hejdå när man haft så fantastiskt kul med sina bff's! Speciellt när man inte vet när man ses igen.

And now everything is back to normal. Vi jobbar, äter, kollar tv, sover. Och jag, bergs, har så smått börja springa lite! ja jo det är sant! Men vi lever ändå ett väldigt gött liv här. Bara dags för våren att komma nu va!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0