dag 27 - myshuset

Men hej hörrni!!

Just nu är livet fantastiskt bra!

Turkiet, Ceren och Serbien, Djordje känner ni ju nu till.
Men nu är Djorde på semester och Cerens syster är här och hälsar på istället.
Också har några flyttat in i det tomma rummet.
Silvia och Fernando, två polare från Spanien.
Sjukt sköna människor hela högen.

Ceren kom hem i måndags och frågade om jag och Fernando ville följa med på en öl, den kvällen slutade på en salsaklubb. Men herrejesus vad roligt vi hade.


Sen igår var jag och Ceren och storshoppade. Bestämde oss för att ha en liten get-together på kvällen.
Slutade med att vi blev 7 stycken, alla bidrog med någon, om det så var dricka eller mat. Cerens kompis hade med sig en gitarr. Mysig kväll.


(Klicka på bilderna så blir domo större!)

Gud vad jag trivs bra här!

Bman är på jobbet, snart har jag också något att göra, ska bli skönt =)

Hare fint sålänge!
Kärlek från Hbing

dag 24 - Nu händer här grejer!

JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT JOBB!

Från och med 1 september kommer jag jobba i Hampstead Heath som nanny.

Familjen heter Cohen's och barnen jag ska ta hand om heter Hanna 3 veckor, Astrid 3 år, Axel 5 år, Vera 7 år och Kajsa 9 år!

Ska bli riktigt roligt, äntligen börjar saker och ting gå åt rätt håll!

Detta firar jag med att lyssna på Bonda Do Role - Solta O Frango. Då blir man lycklig!

Tills dess ska jag försöka hitta någon sorts inkomst och underhållning.

Ha det fint hörrni!
puss Hbing

dag 22 - oh dear me...

Det haver varit en minst sagt busy vecka - därför bristen på uppdatering!!

Bman + mor kom tillbaka i söndags, det var jag helt omedveten om. Här går man och tror att dom ska dyka upp på måndagen, men ack nej.

Måndag var jag på intervju för mitt NI-number, det gick bra. Trevlig kvinna där. Nu måste jag bara vänta x-antal veckor.

Tisdag var jag på intervju hos en nannyargentur och blev inskriven, samma dag fick jag intervju till en familj i Hampstead. Sen mötte jag upp Bman o Lena för lite lunch, mys o shopping.

Onsdag var jag helt död p.g.a. Lenas snarkande, sov några få timmar och blev aldrig rikigt människa dagen efter. Vi gick dock och tog en öl på kvällen, sen gick vi hem här och hade myskväll, Lenas sista dag.

Torsdag var jag på intervju hos en annan nannyargentur där jag blev inskriven. Kom typ 20 minuter försent eftersom det låg sjukt konstigt.
Direkt därefter mötte jag upp Bman, Lena, Tina, Addy, Sam, Michaela och Sandra på Nando's - underbar lunch. Som alltid!! Sen körde jag hem pojkarna och Sandra, sista gången jag fick köra micran(!), körde och hämtade upp Lena o Bman och sen körde jag dom till flygplatsen. Himlen öppnade sig och vi satt fast i bilkö i gud vet hur lång tid. Vi kom i alla fall hem till Squires igen och tog oss till wimbledon, där vi tog en öl och mötte upp Matt.

Idag har det också gått i ett. Upp imorse, åkte iväg på intervju till familjen Cohen. Som består av mamma Sofia, pappa ? och Kajsa 9 år, Vera 7 år, Axel 5 år, Astrid 3 år och Hanna 3 veckor. Det gick, enligt mig jättebra. Verkar som en bra familj och barnen är SJUKT söta! Jag är framförallt helt förälskad i Axel och Astrid.
När jag kom hem hade en annan familj hört av sig, så jag ringde dom och fick en intervju med dom idag också. Det gick också bra, dom kändes lite stressade bara. Men man vet aldrig. Får se vad som sker.

Imorgon ska jag i alla fall tillbaka till Cohens, Sofia hörde av sig och undrade om jag ville komma och hänga med barnen och träffa Mannen. Sen får vi se vad kvällen erbjuder. Jag och Bman har inte haft en kväll för oss själv in ages. Kan bli trevligt!

Dethär kallar jag uppdatering!
Hoppas det är bra med er därhemma! Saknar er.
PUSS LOOOOVE

Dag 19 - Turista i London = trötta ben

Bman här!
Gud så trevligt det är att vara tillbaks då. Speciellt med min lilla mamma här. Vi har nu varit i London två dagar. Sett Big Ben, Piccadilly, London Eye, strosat runt i Covent Garden osv.. Oh jisses så trött man blir av att turista. Jag tror att alla håller med om att vi aldrig sovit så gott. :)

Tänkte bjuda på nån bild från löndön till er som inte har fb.




En klockren bild på min mamma haha, riktig turist;




Klickar ni på bilderna kan ni få dom i större storlek.

Så där, då ska vi ta och laga mat nu då. Pasta o baconsås står på menyn minsann. Kanske en öl?!

Ta hand om er!

xxx Bman

Dag 18 - Välkommen Lena!

Hej hej hallå!

Nu har mamma Lena och Bman anlänt. Skönt!

Dom har precis tragit för att turista, själv ska man på intervju för att få NI-number. Måste ha ett sådant för att kunna betala skatt!

Ikväll ska vi äta Tacopaj - trevligt! Med tanke på att jag skämt bort mig med kopp-soppa o toast dom senaste dagarnna. Förutom när jag varit hos Squires såklart!

Nu ska här donas! Hej på er! puss

Dag 17 - BONKERS!!

Hiya!

Då sitter man här i väntan på att Bman med mor ska komma hem!

Men vilken lyckad helg hörrni!

I fredags åkte jag och mötte upp Tina efter jobb, då vi fick den brillianta idéen att gå och ta en drink - Matthew kunde ju köra oss hem! Efter x-antal välbehövda drinkar ryckte det i benen till varenda låt som spelades på radion, så Tina o jag bestämde oss för att det var dags för utgång i Guildford. Hem och dra med den nya au-pairen Sandra ut. Lite drinkar o käk hemma sen bar det av. Kaela o hennes kompis Angelica kom o mötte upp oss.

Vilken galen kväll det blev - musiken pumpa, kroppar rörde sig i takt till den och svetten rann.

Vaknade ovanligt tidigt på lördagen och busade lite med killarna för att sedan bli upphämtad av NooNoo som precis kommit hem från 2 veckors semester.
Jag var bjuden på inflyttningsfest till min vän Chris men var inte säker på hur jag kände p.g.a. kvällen innan. Men det blev det ändring på efter en liten power-nap. Två timmar senare anlände vi. Men gud så trevligt vi hade - var givetvis sist att lämna.

Idag har jag väl mått bättre än förtjänat - igen. Vilket jag är oerhört tacksam för.
Städat, tvättat o donat här hemma för att lillfrugan ska komma hem vettni!

Förövrigt måste det vara något som inte stämmer här hemma. Grannarnas (turkiet och serbien) fiskar har också börjat dö - jag har en känsla av att Wanker inte har många dagar kvar att leva. Gud så sorligt.
Men det betydet ju trots allt att vi inte är dåliga fiskägare utan att det uppenbarligen är något sorts problem.

Vi får se vad som sker helt enkelt.
Kanske får bli fiskhimlen för honom också = toan.

Nu får dom bannemej ta o komma!
Hörs hörrni!

puss Hbing

Sista dagen i Sverige och dag ?? i Löndöööön

BAAAH!
Imorn åker jag tillbaks till kära london. Kommer bli fantastiskt. Har handlat mycket bea sås och CHOKLAD!! Köpte marabou för 150 spänn. Mummmmmms!
Annars då?
Jo tack, spenderade natten på Ewes golv. Men det är jag van så att säga. Förra sommaren sov jag där x antal nätter. Det var sig likt.
Sista gången igår också som man satt på Ewes terass!! Sjukaste balkongen det där. Vart ska vi nu spendera våra sommarkvällar hädanefter?!! Men det löööser sig.
Nu hoppas jag att min vän åsa kommer lägga upp bilderna på fejjan, min kamerasladd har ju valt att försvinna (jag har INTE tappat bort den) så jag har inte tagit ett enda kort på semestern :) Men jag kan säga att den varit bra. Sjukt bra väder och mycket solande. Förhoppningsvis e man nån nyans brunare.
Ses imorgon vid 6 Hbing.
Kläm,
Bman!

Dag 13 - It's getting late but i don't mind

Just nu vet jag inte vad för sorts engergi jag går på - men det funkar förbannat bra!
Dom senaste timmarna har jag förmodligen sökt runt 20 jobb. NU SKA DETTA FUNKA!

Ni vet när man kommer in i ett flow och är unstoppable. Så har det känts nu. Eftersom internet har klabbat hemma tog jag chansen att fixa här, de var ju en del timmar som gått till spillo, så nu är det mesta igentaget =)

Hade förövrigt fyllt i en massa dokument till olika nanny-argenturer häromdagen, öppar dom idag och allt är blankt. Känns inte helt okej!
Men det löser sig!

Nu är det nog dags för lite välbehövd sömn!!
hörs hörrni!
puss

Dag 12 - IT's raining men - beatiful men - hallelujah...

Nä...det gör det tråkigt nog inte, men visst hade det varit trevligt!
I ofs. har vädert varit outhärdligt dom senaste dagarna och utan fläkt på rummet eller någon chans till tvärdrag blir det rätt så kvavt skulle man väl milt kunna säga.

Sitter i vardagsrummet med Ceren (fd. Turkiet) och planerar lite grejer.

Det är bra för hon är lika störd som jag är när det gäller städning. Jaha, och nu tänker ni säkert åt det dåliga hållet med tanke på hur mitt rum brukar se ut, men ni ska veta att jag håller en jädrans ordning överallt annanstanns! Anyway - vi ska gå och köpa städprodukter, det ska bli trevligt!

Förövrigt ska vi gå och kolla bio, fira hennes födelsedag o.s.v.
Djordje (fd. Serbien) ska nämligen hem och hon blir lite ensam. Ska man ta hand om henne serrni!
Snäll granne! haha.

Igår satt vi och kolla youtube - dog nästan av skrattattack hela högen. Gå in och kolla på Remi Gaillard - sen måste ni välja Rocky, Pac Man, party eller Super Mario. Hahahahahha.... sjukligt festlig!

Idag drar jag till Squires - hoppas jag kan få lite gjort där. Mest egentligen för jag tycker det är sjukt mysigt att vara där!

over and out.
JH

Dag 11 - Uttråkad!

Tjabba!

Läget med er då?

Jag!? Jo tack, bra. Sjukt uttråkad bara. Så jag flyr förmodligen fältet till Squires imorgon igen. Blir där någon natt. Sen tänkt jag spendera helgen där också!

Det går sådär med jobbsökandet för tillfället eftersom internet klabbar lite väl mycket. Tålamodet är inte det bästa. Det är dessutom 3000 grader ute och vårt rum är svettigt!

Nu tänker ni säkert såhär - men, du är i London, hur kan du bli uttråkad - Jo, mina vänner, det är såhär. JAG ÄR I PRINCIP PANK! Framförallt nu när man måste prioritera saker som mat, toapapper och tandkräm. Not so much fun.

Men, inte ger jag upp hoppet för det inte! Här ska det bli ändring. Hoppas jag i alla fall! haha

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på lägenheten för er som är nyfikna =)

Helgen då - jo, mestadels redan planerad.
NooNoo kommer hem på fredag - så jag ska väl attakera henne.
Lördag blir det förmodligen inflyttningsfest plus utgång hos min nyfunna vän Chris. Kan bli väääldigt roligt.
Söndag tänkte jag att Squires skulle bjuda mig på BBQ. haha
Wish me luck.

Hare fint sålänge ;)

pusspåer

Dag 10 - LÖNDÖÖÖÖN

Hej Hej hallå!

När Bman har legat på playan har en annan slitit ;)

Åkte ut till min "family", Squires, i torsdags kväll. Eller ja, jag tog mig till Wimbledon och Tina hämta upp mig.
Sen hade vi efterlängtad pizza-night tradition och vin!
Jobbade hela fredagen tillsammans med den nya au-pairen Sandra. Fick en hel dag med pojkarna. Sjukt mysigt! Det var förövrigt englands varmaste dag - 32 grader. Inte o leka med!

Sen på kvällen skulle jag och Sandra köra hem till mig, hämta o lämna lite grejer plus handla mat. Vi kom iväg ganska sent så vi åkte o shoppade först. Står där med hundra kassar och ska precis öppna bilen så var nyckeln bruten.
Så sjukt irriterande!! Well, det var bara till att ringa Matthew. Han kom som en riddare på vit häst med stora verktygslådan. Haha...efter tre timmars donande var bildörren öppen och vi hade lyckats tjuvkoppla bilen. Jag ska precis köra när ratten går i lås - vi kom ingenstans. Så det var bara att åka hem tillslut.

På lördagen jobbade jag hela dagen hos min gamla "extra-family". Sjukt mysigt att träffa dom också. Jane lämnade av barnen hos Squires (eftersom jag bott där hela helgen) sen spenderade vi största delen av dagen där - hade BBQ, badade, busade, mös, lekte och kolla lite film.
Senare på kvällen hade jag och Jessica (ett av barnen) girlsnight. Sen var det dags för mig o ta mig tillbaka och göra mig redo för utgång. Michaelas syster och en kompis var och hälsade på. Det blev hm...galet!? Men mycket trevligt. Kan förövrigt påpeka att vi körde dit - vi fick tjuvkoppla bilen igen för att kunna använda den, men det gick bra. Haha

Idag har vi haft BBQ igen - man kan aldrig grilla för mycket! Har haft en riktigt mysig helg. Gud vad jag älskar den familjen.

Anyway nu är jag tillbaka i min lya. Lite ensamt - men "grannarna" e schyssta =)
Förresten - jag kan konstatera att "den döda fisken"-ryktet är tråkigt men sant. Twat levde 24 timmar i vårt hem.
Nu när jag varit borta i helgen har Serbien och Turkiet (våra roomies, vet inte vad dom heter!) varit fiskvakter, dom har nämligen ett gäng själv. När jag kom hem idag var inte vår fisk i akvariet. Jag fick sjuka skuldkänslor - var den död!? Är jag världens sämsta förälder!? Vågar jag någonsin köpa nya fiskar eller ska där bara stå ett tomt akvarie på vårt rum!? Som tur var hade dom tagit Wanker och lagt i honom i deras akvarie - "han såg så ensam ut". haha. Söta är dom. Så nu har både jag och Wanker fått nya vänner i helgen! Trevligt värre!

Nu är det snart fotboll. Jag fick skit för att jag förra veckan sa att resultaten skulle se ut på följande vis;
1. Holland
2. Spanien
3. Tyskland

Hade ju inte helt fel - får se hur det går ikväll! Skrattar bäst som skrattar sist så att säga!

Hoppas allt är bra med er därhemma. Får lite abstinens nu bara för Bman e i Schweden.

Saknar er.
looooove från Hbing


Dag 10 London - Dag 3 Sverige

Ah, hur underbart är inte Sverige? Man vaknar och det är 26 grader och strålande sol. Äter frukost som oftast består av 2 rostade mackor. Drar till STRANDEN, badar & steker.
På kvällen tar man på sig partystassen och går ut. Tar inte med nån kofta - det blir för varmt. Dansar som galen till live musik, dansar ännu mer till dj musiken. Svettas! Kramar, pussar och klämmer på alla kompisar man träffar..
Beställer taxi och åker hem - spyr nästan när man är framme. En shot för mycket kanske.

Men det är det värt. På tisdag blir det samma visa igen.


Trots detta saknar jag lovely London!

Smeeeek
Bman


Dag 8 (tror jag)

Jag tror en av fiskarna är döda. Antingen det eller så är han på semester... Mycket mystiskt. Fick ett samtal från Herbing igår att den guldiga fisken inte mådde nå bra. Så OM han e död innebär det att han levde i ca 24 timmar i sitt nya hem. Stackarn!

På tal om semester, JAG HAR SEMESTER!! Drar till Sverige om bara några timmar. Läste nyss på fb att min finaste vän Åsa kommer hem också. JAAAAAAA! Kan inte bli bättre.
Lite lessen såklart att jag inte får träffa Matt eller Hbing på 9 dagar. Men vi överlever, det här klarar vi. :)

Anyway, ska äta frukost och packa det sista. Måste även hitta ett ställe att skriva ut biljetter på. I know, I know, ute i sista minuten men det löser sig alltid.


Ha det nu så bra så hörs vi snart igen!

JB

dag 6 - viktigt meddelande till alla våra svenska fanz

VI HAR BLIVIT FÖRÄLDRAR!

Dom heter Twat och Wanker och är det vackraste gud skapat, eller i alla fall deras mammor.
Vi har alltså adopterat två fiskar.

Jag tog en härlig promenad med min största väska i jakten på att finna det jag sökte och där var den "The fish bowl" det var som en dröm, ni vet i början av Simpsons när molnen säras, solen sticker fram och man hör detdära fantastiska ljudet aaahhhhh....SÅ kändes det.

Bergsman aka lillfrugan kurrade i lycka när hon såg dom. Nu har vi blivit mammor. Det är ett stort ansvar, dom ska matas, skötas om, byta vatten och klappa dom.

Dom har även fått en vacker skylt som jag designat. Framförallt Wanker (den svarta) gillar den, han tror att det är hans spegelbild!

Nu undrar ni säkert hur dom fick sina namn. Ja, vi vet att det kanske i era ögon inte är dom mest fantastiska namnen. Men vi fick en uppenbarelse när vi var i Warrington och hälsade på våra goda vänner Dave och Johanna. Dave's pappa Alan drog ett gäng fantastiska skämt som slutade i att vi bestämde oss för att köpa fiskar och döpa dom efter dessa historier.




Dag 6 - Goooood Morgon!

Dags for Bergarn att saga sitt. Hehehe
Sitter o lallar lite pa jobbet. Ar forbannat trott, igar var namligen en dramatisk dag! Spenderade 3 timmar pa sjukhuset med Oscar och hans ta. Men allt ar nu frid och frojd och tan  ar fortfarande kvar.
Fredag kommer bli en fin dag, jag ska aka till Sverige. Mysa o klamma pa mina nara o kara som jag inte sett sen jul, aven fira brorsan som har tagit examen i..... Vad var det nu igen? Civilingenjor med inriktning pa gud vet vad. Man maste iaf vara valdigt smart for att klara det. Sa stort GRATTIS till honom. :)
Den dar adressen Hbing postade dar nere ar ju valdigt anvandbar runt 7augusti eftersom en viss person (Bman) fyller ar. Vad hon onskar sig undrar ni? jaaaa.... typ Burberry parfym, p-kort pa Urban/Topshop/H&M, weekend i Paris, konsertbiljetter osv.
Listan kan goras lang.
Om ni inte har rad med nat kan ni bara skicka ett brev med lite karlek i. Allt ar uppskattat.
Nu ska vi ga till parken med Oscars klass.
Pa aterseende!

Dag 5...Det är kanske dags att ni får veta vart vi bor

Heej igen!
Yes, jag är uttråkad, tackar som frågar!

Här kommer våran adress följt av en lista på saker vi behöver, vill ha och suktar efter;

Flat 267 Sulivan Court
Broomhouse Lane
London
SW63DW

Textilgarderober (lätta att flytta)
Tejp
Häftmassa
Fläkt
Osthyvel
Matlådor
DL-mått
Högtalare
Intex Queen Size Pillow Rest luftmadrass med inbyggd elektrisk pump (den väger bara 8,7 kg!)


MEN VA!? Nu har ni ju vår adress...skicka, skicka ;)

Det finns säkert en massa andra saker vi också vill ha, till exempel I-phones, men DET ÄR ORIMLIGT som Kishti Tomita själv skulle säga.

Vill ni att jag ska skriva vår matlista också!? Nääää...tror inte det va? Kan man skicka kycklig på posten?

Något att fila på tills nästa gång.
Tills dess...spread the love - Det är ju trots allt International Kissing Day här i G.B idag.

Dag 5 - I ensamhetens tid...

...hahaha, nu ska Bman få lite dåligt samvete!

Herbing här!
Wazzup!?

Jo, nä, inte mycket.

Fast vänta idag har jag varit j*vligt (förlåt mamma) produktiv. Har sökt 3 jobb, ansökt om att få anmäla mig till 2 argenturer, färdigställt min engelska CV, ring och fått intervju till ett NI-number.
Jag ska jobba hos Squires hela fredagen - detta innebär då också att jag ska få köra bil - YIHA!! (säger folk så längre!?) och bäst av allt - klämma, lukta, busa, mysa och pussa på mina små gullungar. Ska givetvis göra detsamma på Tina och Matthew. Fast det får komma mer som en chock för dom. Killarna är mer vana. Höhö. Jag ska minsann möta upp Tina redan torsdag kväll, sen åka hem med henne eftersom jag är bjuden på vår före-detta traditionella pizza- and popcorn night. Gud vad trevligt det ska bli!!

Anyway, det är tiden däremellan som är så tråkig. Och ni som känner mig vet hur dålig jag är på att inte jobba. Hur rastlös jag blir, men det ska förhoppningsvis bli ändring på det SNART!

Nu önskar ni mig lycka till - SÅ!

pössheeeej



Dag 4 - E vi sambos nu eller!?

Men heeeej hörrni! Johanna och Johanna här!! Äntligen har vi fått igång internet!

Efter ett år av planerande, längtan och väntan har vi nu äntligen blivit sambos.
Det hela började som ett löst skämt, eller snarare en dröm, och är nu verklighet.

Just nu äter Bman en banan, medans vi planerar vårt nya hälsosamma GI-liv.
Vi har även powerwalkat idag - Det går bra nu!

Själv letar man ett jobb - det har gått sådär utan internet. Men det ska bli ändring på det nu serni!

I slutet av nästa vecka ska jag ha ett jobb. Så är det bara. Wish me luck.

Vi var ute i helgen - firade Steff. Det var trevligt.

Jag har förövrigt gått o blivit hemmafru tills jag hittar ett jobb. Lagar mat, städar, plockar undan och donar vettni!
Jag har fått ett tidsfördriv och Bman e glad när hon kommer hem från jobbet, precis sådär som sambos ska ha det! haha. 

Förresten vet ni att det är rätt krävande att vara hemmafru -eller i alla fall donandet - detdär själva "läsa tidning, kolla rundor på nätet och ta en paus" är inte lika jobbigt =)

Nu ska vi titta på antingen a walk to remember eller dagboken. Det blir bölefilm idag.
Igår var det mindless-movietime. Det blev Juno och she's the man.
Undra vad det blir imorgon? - jag hoppas på en klassiker. Kanske Pulp Fiction!?

Tills dess.

Ha det fint och talla gärna lite extra mycket på varandra såhär i sommarvärmen!
Puss

RSS 2.0