sååååå nära att det kittlar i kaggen

om sisådär nån timma nu är dom HÄR!!

BAAH! har städat lägan, tvättat håret, handlat frulle, lånat luftmadrass osv. SCHÅ!
Vädret här har varit mys, förutom idag då det var väääldigt kallt.

Kom precis på också att när mina vänner kommer får jag även snus!! Den senaste tiden (innan sista snusdosan tog slut) snusade jag heeela tiden. Har varit 2 låånga veckor utan kan jag säga. Pappabing förstår mig väl iaf!?!?
Imorgon kan jag tänka mig att det blir en massa turistande, Lollo har ju faktiskt aldrig varit här. Sen kanske käka nån god lunch nånstans och på kvällen blir det utgång med alla andra kompisar i denna stad!

Näe jag är så excited över snus o grejer att jag inte vet vad jag ska skriva... nu föna håret, som den birgitta man e!

HÄJ!

ps, hbingan har det bra i france :) ds

ensam hemma

Herbing är i la fraaance på skidsemester så jag är nu ensam i lägan. Matt är påväg så är ju inte ensam så länge till. Gud, idag är jag bakis fakitskt. Vi var ut i Clapham igår för att fira Will. Det va kul men lite för mycket alkohol då... Hade tydligen snackat sönder Herbing inatt när vi kom hem hahaha.

På torsdag kommer åsa ida o lollo och hälsar på! ska bli så sjuuukt kul!! Så har nu bokat bord på ett ställe i leicester square så det blir en utgång på fredagen. Sen lördag upp till palt, hoppas nu inte att dave läser den här bloggen!?
Det ska nämligen bli en överraskning, han fyller år :)

Allt är bra här annars, hur mår ni? vad är det för väder i sverige? Här är det regnigt. Men solen var faktiskt frmme 2 dagar förra veckan! :)


Jag läste precis lite i Kissies blogg... Kan nån säga åt henne att äta?? Hon ser verkligen ut som ett barn med alldeles för stora sillisar. Helt sjuuukt!

Ta hand om er,

Bman

sjuk

sådär, då slog förkylningsheten till på riktigt. Har varit frisk heeela kalla vintern men är nu alltså sjuk.
Detta är även en av dom mest busy week jag har så det är väldigt typiskt.
Men ignorerar det, får vara sjuk i början på nästa vecka istället!

Igår var jag iväg o mötte upp med en kompis från Hudik. Jättetrevligt var det. Men också väldigt lustigt. Sa till min boss att jag ska ut och träffa en vän, men kom  sen på att vi inte alls känner varandra. Vi har gått på samma skola men inte i samma klass och vi har gemensamma kompisar. Så lustigt det där, bara för att man kommer från samma stad så blir man direkt vänner. haha. Men det var väldigt trevligt och förhoppningsvis kommer hon och hennes pojkvän med ut nästa helg när mina kompisar är här!!

Ikväll ska vi iväg och käka och fira Malin som fyller 25!!! GRATTIS till henne :)

För övrigt måste jag göra ett nytt pass, och tack gode gud för det. Bilden på mig är så fruktansvärt fult, och det är ju inget man själv kan photoshopa ;)


Yeye, ni får ha det så bra så hörs vi snart igen!

Dag 219 - Att vara sambos...

...ar inte alltid en dans pa rosor ska ni veta.

Det ar inte sa att vi har ett daligt forhallande nu eller nagot, snarare tvart om, det ar bara sa att vi nu for tiden far planera in att hinna se varandra. Och det mina vanner, det ar jobbigt!
Som igar, da skulle vi egentligen ut och sprungit, som blev till att powerwalka, som blev till en promenad, som slutade med att vi gick pa puben och drack ett glas vin istallet.
Kvallen foljdes sedan av oandligt fnittrande. Nagon som slutligen resulterade i hysteri, nar vi kommer fram till att vi ska minsann bli rika pa att gora pengapungar. Och inte vilka pengapungar som helst vet ni, nej, utan dom i RIKTIGT mannisko pungskinn. Sen eskalerade hela grejen och ideerna kom som pa rals - det ska vara hangpungar, dvs en pengapung som hanger runt halsen, dom ska lukta olika, exempelvis curry o.s.v. o.s.v. Ni som kanner oss, ar formodligen inte helt chockerade vid detta laget, och ar ni det ber jag om ursakt.
Framforallt nu nar jag precis kommit pa att min farmor, farfar och mormor laser denna bloggen! Men ni borde i och for sig ocksa vara vana nu! Om inte sa ber jag om ursakt - annu en gang.
Jaha, annars da!?
Jag ska jobba anda tills imorgon runt lunchtid. Inte jattekul att spendera fredagen pa jobbet, men jag trivs faktiskt fantastiskt bra!
Bman ar och blir serverad mat hos Tom o Steph, lyxfrugan vettni!
Na, dax att se om jag hittar nagon bra film pa TV, dom har ju for soren SKY!
Hoppas allt ar bra med er!
Ni kan val kanske komma och halsa pa nu nar vi antligen har ett eget place!
Jag sager detta i hoppet om att det faktiskt ar fler an min alskade mamma och pappa som foljer denna bloggen, tur att dom laser och kommenterar (Kann ingen press ni andra!!).
Mycket karlek fran Hbing

naturliga skönheter

här tänkte vi bjuda på en onsdagsbild!!Men... eftersom vi nästan ser misshandlade ut (mörka ringar runt ögonen) så valde vi att inte lägga ut den.... :)
Vi kan iaf säga HEJ!!

schå, häj på er!

RSS 2.0