ensam hemma

Herbing är i la fraaance på skidsemester så jag är nu ensam i lägan. Matt är påväg så är ju inte ensam så länge till. Gud, idag är jag bakis fakitskt. Vi var ut i Clapham igår för att fira Will. Det va kul men lite för mycket alkohol då... Hade tydligen snackat sönder Herbing inatt när vi kom hem hahaha.

På torsdag kommer åsa ida o lollo och hälsar på! ska bli så sjuuukt kul!! Så har nu bokat bord på ett ställe i leicester square så det blir en utgång på fredagen. Sen lördag upp till palt, hoppas nu inte att dave läser den här bloggen!?
Det ska nämligen bli en överraskning, han fyller år :)

Allt är bra här annars, hur mår ni? vad är det för väder i sverige? Här är det regnigt. Men solen var faktiskt frmme 2 dagar förra veckan! :)


Jag läste precis lite i Kissies blogg... Kan nån säga åt henne att äta?? Hon ser verkligen ut som ett barn med alldeles för stora sillisar. Helt sjuuukt!

Ta hand om er,

Bman

Kommentarer
Postat av: Hbingmamma

Hej på dig! Hur känns det att vara själv i er nya bostad? Din förkylning verkar vara bättre. Undrar hur Jbing har det i France, förhoppningsvis mycket snö och sol. Var rädd om dig.

Kram Sussie

2011-02-15 @ 15:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0